Belangrijk:

Momenteel kampen wij met uitval van personeel & een algeheel personeelstekort. Om te zorgen dat u hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt, werken wij op drukke dagen met een aangepaste menukaart. DIt om de bestellingen toch zo vlot mogelijk door te kunnen laten lopen. 

Tevens kan het door dit gebrek aan personeel zo zijn dat zaken momenteel iets anders verlopen dan u van ons gewend bent. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat wij telefonisch slechter bereikbaar zijn en dat reacties op emails langer op zich laten wachten. We doen er uiteraard alles aan u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en hopen snel een oplossing te vinden. Tot die tijd hopen we op uw begrip. Onze excuses voor het ongemak! 

 

- Het dragen van sokken is bij ons verplicht voor zowel kinderen als ouders/begeleiders. Dit i.v.m. de hygiene en veiligheid. Sokken vergeten? Geen probleem, deze zijn in alle maten bij ons te koop voor €1.50 per paar.  

 

- Het meebrengen van eigen eten en drinken is helaas niet toegestaan.

Aangepaste openingstijden:

 

- Zaterdag 2 december geopend tot 14.00 uur (i.v.m. Sinterklaas)

- Zondag 3 december geopend tot 14.00 uur (i.v.m. Sinterklaas)

- Zondag 24 december (Kerstavond) geopend tot 14.00 uur. 

- 1e & 2e Kerstdag gesloten

- Oudjaarsdag geopend tot 14.00 uur.

- 1 & 2 januari gesloten

 

Marvy's Speelwereld, de gezelligste binnenspeeltuin in de regio!

 

Marvy’s Speelwereld is een zeer overzichtelijke indoor speeltuin van 1000 m2 in Heesch (nabij Oss ) waar vooral de kleinsten onder ons (0 t/m 10 jaar) het grootste plezier beleven. U vind hier alles wat u in de grotere binnenspeeltuinen ook vind (speeltoestellen, springkussens, trampolines, knutselhoek enz.) maar dan op een kleiner oppervlakte en zonder het massale gevoel. Kinderen kunnen bij ons veilig zelfstandig spelen. Vanaf uw zitplaats heeft u goed zicht op de kinderen en kunt u ontspannen genieten van uw kopje koffie met iets lekkers of een heerlijke lunch. Op onze uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils!                     

 Het is hier gezellig, huiselijk en compact. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen dat iedereen zich welkom & thuis voelt en zetten hiervoor graag een stapje extra. Ook hechten wij veel waarde aan hygiëne. U kunt bij ons rekenen op een veilige, schone speelomgeving.   

 

Voor kindjes in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar hebben wij een speciaal peuterdeel van circa. 60m2 met diverse softplay-elementen, speelpanelen, 2 glijbaantjes & een kleine ballenbak. Perfect voor het oefenen van de motoriek, of natuurlijk om gewoon even heerlijk vrij en veilig te kunnen spelen.

 

Voor de wat grotere kinderen hebben wij een speelstructuur met diverse klimmogelijkheden en 2 fantastische glijbanen. In dit toestel bevinden zich ook een voetbal/basketbalveldje, een deel met bouwblokken & een grote ballenbak.

Daarnaast vind u bij ons 2 superleuke springkussens. Waarvan 1 een standaard springkussen is en de ander een stormbaan van 9 meter, mét glijbaan! Ook is er een rodelbaan, waar de kinderen met een speciaal sleetje vanaf kunnen roetsjen. En als kers op de taart, beschikken wij ook nog over 2 grote trampolines. Genoeg om je lekker uit te leven en flink wat energie kwijt te kunnen dus!  

 

Even iets rustigs doen? Kom dan lekker knutselen in onze knutselhoek!

 

Voor de volwassenen hebben wij tijdschriften & gratis WIFI.

 

De leukste kinderfeestjes vier je natuurlijk ook bij Marvy's. Lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes, ongeacht het weer! Een kinderfeestje bij Marvy’s betekend ook: Een compleet verzorgde dag, geen zorgen, nergens omkijken naar en geen rommel thuis. En de kinderen beleven gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Ideaal dus!

 Zie onze “Feestjes “-pagina in het menu voor meer informatie.

 

Marvy’s Speelwereld is woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

 

 

Tot snel!

 

banner-menu.jpg

banner-tijden.jpg

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.