Personeel gezocht voor weekenden/vakanties

Datum: 15-09-2022


Marvy's Speelwereld zoekt personeel!


Voor onze binnenspeeltuin zijn wij op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke & betrouwbare allround-oproepkracht vanaf 16 jaar. Ben je beschikbaar in de weekenden (zaterdag en/of zondag) en in vakanties? Weet je van aanpakken en vind je het leuk om mensen een fijne dag te bezorgen? Dan is dit de baan voor jou!


We zijn op zoek naar iemand die zijn/haar werk en verantwoordelijkheden serieus neemt en inzet toont. We zijn een klein team waarin elke schakel belangrijk is, we zoeken een collega die dit begrijpt en waar we op kunnen bouwen. Iemand die net als wij wel in is voor gezelligheid, maar die begrijpt dat er daarnaast ook hard gewerkt moet worden. Ervaring is een pré maar niet noodzakelijk. Als je maar gemotiveerd bent!


Het werk bestaat o.a. uit kassawerkzaamheden (entree & horeca, bestellingen opnemen), kleine horecawerkzaamheden (zoals koffie zetten, afwassen enz.) en schoonmaakwerkzaamheden. Het is heel belangrijk te weten dat naast het contact met klanten en alle leuke dingen, schoonmaken ook een heel groot onderdeel van het werk in onze binnenspeeltuin is. Waar kinderen spelen en mensen eten wordt het nou eenmaal snel een rommeltje. We vinden het belangrijk om zorg te dragen voor een schone, veilige omgeving en zijn hier dan ook gedurende de hele dag tussen andere werkzaamheden door druk mee. Dit verwachten we ook van een nieuwe werknemer.


De werktijden, dagen en uren kunnen varieren afhankelijk van de (verwachte) drukte. Een normale werkdag is van 10.00 uur tot na de eindschoonmaak (circa. 18.30 uur). Maar we kunnen altijd in overleg over wat voor jou passend is. 


Enthousiast geworden? Super! Stuur jouw cv & motivatie naar info@marvys-speelwereld.nl en wie weet zien we je snel!

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.