Nieuwe eigenaresse sinds 01-01-2022! Lees meer

Datum: 07-02-2022


Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Debby de Heer, 27 jaar oud en woonachtig te Nistelrode samen met mijn partner Wilko & ons dochtertje Nikky. 

Sinds 1 januari heb ik het stokje van Margie overgenomen als eigenaresse van Marvy's Speelwereld. Een fantastisch leuke uitdaging!

 

Ik heb al een tijdje bij Marvy's gewerkt en het altijd enorm naar mijn zin gehad. Ik ben zelf in het verleden best zoekende geweest naar wat het beste bij mij paste & wat ik nou echt wilde. De nodige ups & downs meegemaakt en ik kon mijn plek niet helemaal vinden. Maar bij Marvy's bloeide ik meteen helemaal op. Ik voelde direct dat dit écht mijn ding was en vanaf dag 1 viel alles op zijn plaats. Het contact met mensen, bijdragen aan een leuk dagje uit voor ouders & kinderen en vooral mensen zien genieten & glimlachen gaven mij echt een kick. Dit wilde ik blijven doen!  

 

Ik heb er met regelmaat over gefantaseerd, maar nooit had ik durven dromen dat ik enige tijd later écht de kans zou krijgen om Marvy's over te nemen. Een droom die uitkomt!

Er waren natuurlijk de nodige zorgen, het is nu i.v.m. Corona en alle maatregelen en onzekerheden nou niet bepaald de makkelijkste tijd voor een beslissing als deze. Ik heb daar heel goed over na moeten denken. Maar kwam al vrij snel tot de conclusie dat ik deze kans niet aan mij voorbij kon laten gaan, dat zou ik mezelf niet vergeven. Dus heb ik besloten toch mijn hart te volgen en dit avontuur aan te gaan.  En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. 

 

Ook Wilko zullen jullie geregeld tegen gaan komen bij Marvy's. Hij helpt en steunt mij in deze stap en samen doen wij ons uiterste best om Marvy's Speelwereld nóg leuker en mooier te maken dan het al was. Onze handen jeuken om vanalles aan te pakken, maar natuurlijk kan dat niet allemaal in één keer. We hebben al een aantal vernieuwingen aangebracht (zoals nieuwe softplay, nieuw springkussen, trampolines geplaatst & een vernieuwde menukaart) en hopen in de toekomst nog meer aan dit lijstje toe te kunnen voegen. 

 

We hopen dat jullie een hele fijne ervaring hebben en veel speelplezier beleven bij Marvy's Speelwereld. En daar willen we graag alles aan doen wat we kunnen. Dus mochten er dingen zijn waar u tegenaan loopt, mocht u op- en/of aanmerkingen of tips voor ons hebben, dan horen wij dat heel erg graag. Want we vinden het heel belangrijk dat iedereen zich gehoord & welkom voelt en met een glimlach weer naar huis gaat!

 

Hopelijk zien we elkaar snel!

 

 

Groetjes,

 

Debby

 

279625402_10217407860983127_8599561092813168711_n.jpg

 

 

 

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.